Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-04@12:31:37 GMT

راهنمای دریافت رمز دوم یکبار مصرف بانک ملی

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۴۹۴۷۰

راهنمای دریافت رمز دوم یکبار مصرف بانک ملی


فرارو- رمز دوم یکبار مصرف از اول خردادماه جایگزین رمز دوم فعلی می‌شود. همان رمز دومی که حداقل پنج رقم است و قرار بود زود به زود تغییرش دهید، اما خیلی وقت است سر جایش باقی مانده. حالا این رمز‌ها صرفا تا آخر اردیبهشت اعتبار دارند و اگر می‌خواهید با کارت بانک کلی خود همچنان خرید اینترنتی کنید، باید هرچه زودتر رمز دوم یکبار مصرف بانک کلی را فعال کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این گزارش می‌توانید راهنمای کامل دریافت رمز دوم یکبار مصرف بانک کلی را بخوانید.

رمز دوم یکبار مصرف چیست؟
اگر تا به حال تراکنش اینترنتی از خرید اینترنتی گرفته تا انتقال پول کارت به کارت و گرفتن موجودی انجام داده باشید، حتما می‌دانید که درگاه بانکی بعد از وارد کردن شماره کارت از شما رمز دوم می‌خواهد. از اول خرداد قرار است درگاه‌های خدمات اینترنتی به جای رمز دوم ایستا، از رمز دوم یکبار مصرف استفاده کنند. یعنی یک رمزی که تنها برای یک تراکنش، آن هم در مدت زمان خیلی کم اعتبار دارد. آنطور که بانک مرکزی اعلام کرده، رمز دوم یکبار مصرف جایگزین رمز دوم ایستا، حداقل هفت رقم دارد. طول عمر آن نهایتا ۶۰ ثانیه است و اگر ۶۰ بعد از اعلام از آن استفاده نکنید، به کلی اعتبارش را از دست می‌دهد و دوباره باید رمز دوم یکبار مصرف بگیرید. علاوه بر این رمز دوم یکبار مصرف همانطور که از اسمش پیداست، فقط برای یک تراکنش به کارتان می‌آید. بعد از آن می‌توانید رمزتان را همه جا فریاد بزنید! چون دیگر به درد هیچکس نمی‌خورد.   بیشتر بخوانید: همه‌چیز درباره رمز دوم کارت‌های بانکی؛ از تغییرات خرید اینترنتی و کارت کشیدن تا رمز یک بار مصرف   خیلی‌ها به اشتباه فکر می‌کنند از اول خرداد باید برای هر تراکنش اینترنتی یک بار به بانک بروند و رمز دوم بگیرند. بگذارید خیالتان را راحت کنیم، قرار نیست برای هر بار رمز دوم یکبار مصرف به بانک مراجعه کنید، رمز دوم یکبار مصرف خودش به سراغ شما می‌آید! حالا یا با پیامک، یا از طریق اپلیکیشن‌های موبایل بانک یا از روش‌های مختلفی که بانک به شما پیشنهاد می‌کند. هر طور خودتان راحتید.

دریافت رمز دوم یکبار مصرف بانک ملی
بانک ملی تقریبا می‌توان گفت: از همه زودتر برای ارائه رمز یکبار مصرف دست به کار شد. چند ماهی می‌شود تبلیغات اپلیکیشن ۶۰ بانک ملی در خیابان‌ها به چشممان می‌‎خورد و از ما می‌خواهد رمزمان را فریاد بزنیم! برای دریافت رمز دوم یکبار مصرف بانک ملی، اول از همه باید اپلیکیشن ۶۰ را نصب کنید. چون بانک ملی فعلا فقط روی اپلیکیشن ۶۰ حساب باز کرده و خبری از پیامک و کد USSD نیست. پس بهتر است با مراجعه به این سایت اپلیکیشن ۶۰ بانک ملی را برای گوشی موبایلتان نصب کنید. بعد از نصب اپلیکیشن ۶۰ روی گزینه رمز یکبار مصرف کلیک کنید و بعد از اتمام عملیات، دوباره اپلیکیشن را اجرا و شماره تلفن همراهتان را وارد کنید. توجه داشته باشید شماره تلفنی که وارد می‌کنید باید با شماره موبایلی که به حساب بانکی‌تان متصل است، یکسان باشد. بعد از اینکه شماره تلفنتان را روی اپلیکیشن ۶۰ بانک ملی تایید کردید، نوبت به فعالسازی از طریق احراز هویت می‎‌رسد. بالاخره بانک باید یک جوری مطمئن شود کسی که از اپلیکیشن ۶۰ استفاده می‌کند، خود صاحب حساب است.

نکته مهمی که باید در مورد اپلیکیشن ۶۰ بانک ملی بدانید این است که این اپلیکیشن هم رمز دوم یکبار مصرف تولید می‌کند و هم رمز اصلی یا همان رمز چهار رقمی که موقع استفاده از خودپرداز یا دستگاه کارتخوان وارد می‌کنید. به عبارتی می‌توانید رمز اصلی کارت بانک ملی خود را هم به رزم یکبار مصرف تغییر دهید، اما نگران نباشید، در این صورت هر بار که از فروشگاه‌ها خرید می‌کنید و کارت می‌کشید، لازم نیست به اپلیکیشن ۶۰ بانک ملی بروید و از آن رمز یکبار مصرف بگیرید، بلکه رمز اصلی چهار رقمی کارتتان همچنان قابل استفاده است. رمز اصلی یکبار مصرف وقتی به درد می‌خورد که به فروشنده و دستگاه کارتخوانش اعتماد ندارید. در چنین حالتی می‌توانید به جای رمز اصلی کارت، رمز یکبار مصرف استفاده کنید تا بعد از ۶۰ ثانیه منقضی شده و احتمال سواستفاده از آن به حداقل برسد. البته حتما لازم نیست رمز اصلی کارتتان را به رمز یکبار مصرف تغییر دهید و فعال کردن رمز دوم یکبار مصرف کافی است. برای فعال کردن رمز دوم یکبار مصرف بانک ملی روی اپلیکیشن شصت سه راه پیش روی شماست.

۱- فعالسازی رمز دوم یکبار مصرف بانک ملی از طریق سامانه بام
حتما لازم نیست در این هوای گرم برای فعال کردن رمز دوم یکبار مصرف بانک ملی تا شعبه بانک بروید، می‌توانید از همان جایی که هستید رمز دوم یکبار مصرف بانک ملی را از طریق سامانه بام یا همان اینترنت بانک ملی فعال کنید. اگر رمز اینترنتی دارید، می‌توانید با ورود به سامانه بام، از منوی سمت راست گزینه فعالسازی رمز یکبار مصرف کارت را انتخاب کنید. اطلاعات کارت مثل شماره کارت، رمز دوم فعلی، کد CVV۲ و تاریخ انقضا را وارد کنید و در آخر مشخص کنید که می‌خواهید رمز اصلی کارت را یکبار مصرف کنید، یا رمز دوم یا هردو. بعد از تایید اطلاعات، سامانه بام یک کد هشت رقمی به شما می‌دهد. حالا وقت آن است که دوباره سراغ اپلیکیشن ۶۰ بانک ملی بروید. گزینه اتصال کارت را از منوی اپلیکیشن انتخاب کنید. حالا باید دو کد به اپلیکیشن بدهید تا فرآیند فعالسازی رمز دوم یکبار مصرف بانک ملی کامل شود. یک کد همان کد هشت رقمی است که از سامانه بام گرفتید و دیگری کدی است که برای شما پیامک می‌شود. از اینجا به بعد هر بار که خواستید در تراکنش‌های اینترنتی از رمز دوم استفاده کنید، می‌توانید از طریق اپلیکیشن ۶۰ بانک ملی رمز دوم یکبار مصرف بانک ملی را دریافت کنید.   بیشتر بخوانید: راهنمای دریافت رمز دوم یکبار مصرف بانک ملت راهنمای دریافت رمز دوم یکبار مصرف بانک پاسارگاد راهنمای دریافت رمز دوم یکبار مصرف بانک سامان   ۲- فعالسازی رمز دوم یکبار مصرف بانک ملی از طریق کیوسک یا درگاه خدمات غیرنقدی
اگر برای کارت بانک ملی خود رمز اینترنتی نگرفته‌اید و به سامانه بام دسترسی ندارید، نگران نباشید. برای فعالسازی رمز دوم یکبار مصرف بانک ملی می‌توانید از پایانه‌های غیرنقدی بانک ملی که به آن کیوسک یا Cashless می‌گویند استفاده کنید. برای این کار بعد از کشیدن کارت، گزینه تغییر رمز را انتخاب کنید تا گزینه‌های فعالسازی و غیرفعال سازی رمز دوم یکبار مصرف و رمز اصلی یکبار مصرف برایتان نمایش داده شود. برای فعالسازی رمز یکبار مصرف باید شماره موبایلی که با آن حساب را باز کرده‌اید وارد کنید. بعد از تایید و پایان عملیات، یک کد طولانی تحت عنوان «بخش دوم توکن – رمز اول» برای شما پیامک می‌شود و یک کد دیگر تحت عنوان «توکن رمز یکبار مصرف» روی رسید دستگاه به شما ارائه می‌شود. پس حواستان باشد رسید را دور نیاندازید. با وارد کردن این دو کد در اپلیکیشن ۶۰ بانک ملی، فرآیند فعالسازی رمز دوم یکبار مصرف بانک ملی کامل می‌شود.

۳- فعالسازی رمز دوم یکبار مصرف بانک ملی از طریق خودپرداز
مراجعه به خودپرداز روش دیگری است که از طریق آن می‌توانید اپلیکیشن ۶۰ بانک ملی را فعال کنید. برای فعال کردن رمز دوم یکبار مصرف بانک ملی می‌توانید با مراجعه به خودپرداز این بانک و انتخاب عملیات رمز، برای فعال کردن رمز یکبار مصرف اقدام کنید. بعد از وارد کردن شماره تلفن همراهتان، بخش دوم کد فعالسازی به شما پیامک می‌شود و بخش اول هم روی رسید خودپرداز به شما ارائه می‌شود. بعد از اینکه این دو کد را در اپلیکیشن ۶۰ بانک ملی وارد کنید، از اینجا به بعد می‌توانید با خیال راحت هر بار برای دریافت رمز دوم یکبار مصرف بانک ملی سراغ اپلیکیشن ۶۰ بروید.

منبع: فرارو

کلیدواژه: رمز دوم یکبار مصرف رمز یکبار مصرف بانک ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۴۹۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه تیک‌تاک از یک اپلیکیشن محبوب به تهدیدی برای آمریکا تبدیل شد؟

ایتنا - با افزایش تعداد کاربران تیک‌تاک، نگرانی‌ها در مورد اقدامات امنیتی داده‌ها نیز افزایش یافته است و افشای نقض‌های داخلی و انتقال داده‌های اولیه سیستم به سرورهای آمریکایی نتوانسته است ترس از دسترسی دولت چین به داده‌های کاربران آمریکایی را برطرف کند. 
پلتفرم «تیک تاک» که برای اشتراک‌گذاری ویدیو است، پس از اقدامات قانونی برای تغییر شکل مالکیت و عملکرد آن در آمریکا به بهانه اینکه امنیت ملی را تحت تأثیر قرار می‌دهد، با معضل مهمی روبرو است. 

به گزارش ایتنا، بر اساس گزارش منتشر شده توسط وبسایت بریتانیایی دلتا آپ تایمز، داستان پلتفرم تیک‌تاک به سال 2017 باز می‌گردد، زمانی که با اپلیکیشن "Musical"، رقیب آن زمانش، در هم زمان ادغام شدند، که آن را از یک برنامه تخصصی برای نوجوانان به یک بازاریاب جهانی تبدیل کرد.

با این حال، در کنار محبوبیت سریع تیک‌تاک، نگرانی‌ها در مورد رابطه آن با چین و پیامدهای بالقوه امنیت ملی نیز بزرگ است.

این امر پس از آن صورت گرفت که جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده اخیراً تحت تاثیر شیوه های امنیت داده‌های تیک‌تاک، قانونی را امضا کرد که بر اساس آن شرکت مادر تیک‌تاک، بایت‌دنس، باید فعالیت های خود را طی یک سال به یک مالک آمریکایی بفروشد یا با تعطیلی مواجه خواهد شد.

با بازگشت به نقطه شروع تیک‌تاک، در سال 2014، برنامه "Musical" در چین به عنوان یک پلتفرم برای موزیک ویدیوهای کوتاه عرضه شد و به سرعت توجه کاربران در سراسر جهان را به خود جلب کرد.

در سال 2017، بایت‌دنس Musical را تصاحب کرد و آن را با پلتفرم تیک‌تاک خود ادغام کرد و نتیجه این ادغام، اپلیکیشن تیک‌تاک، بسیار مورد توجه و اقبال کاربران قرار گرفت.

به لطف الگوریتم‌های اعتیادآور و محتوای متنوع، محبوبیت تیک‌تاک به شدت افزایش یافته است و کاربران در حال رقابت برای به اشتراک گذاشتن همه چیز از روتین‌های رقص گرفته تا درس‌های آشپزی و چالش‌های آرایشی هستند، و تأثیر فرهنگی آن با موفقیت چشمگیر بسیاری از آهنگ‌ها و همه‌گیر شدن چالش‌های تیک‌تاکی نمود پیدا می‌کند. ضمن اینکه تیک‌تاک امروزه یک ابزار تبلیغاتی مهم برای هنرمندان نیز به حساب می‌آید.

به گزارش ایتنا، اما نکته مهم اینجاست که این گزارش توضیح می‌دهد که، علیرغم موفقیت، پلتفرم تیک‌تاک با نظارت فزاینده‌ای در مورد رسیدگی به محتوای حساس و مسائل مربوط به حریم خصوصی داده‌ها مواجه شده است، و گزارش هایی از شیوه های تعدیل محتوا با هدف سرکوب موضوعات حساس به چین، ایجاد نگرانی در مورد سانسور و نفوذ سیاسی منتشر شده است. 

    پنتاگون دستور ممنوعیت تیک‌تاک را صادر کرد
این نگرانی‌ها در سال 2019 تشدید شد، زمانی که سیاستمداران آمریکایی خواستار تحقیقات فدرال در مورد دستیابی به برنامه «موزیکال» توسط تیک‌تاک ، روابط این پلتفرم با چین و پیامدهای گسترده تر آن برای امنیت ملی شدند. 

تلاش‌ها برای رفع این نگرانی‌ها، از جمله انتصاب کوین مایر، مدیر اجرایی سابق دیزنی به‌عنوان مدیر عامل تیک‌تاک، برای رفع نگرانی‌های فزاینده کافی نبود و تا اواسط سال 2020، تشدید تنش‌ها بین چین و هند منجر به ممنوعیت تیک‌تاک در هند شد، در حالی که دولت ترامپ هم در نظر داشت اقدامات مشابهی را در ایالات متحده انجام دهد.

به گزارش ایتنا، در میان نبردهای حقوقی و مذاکرات برای تصاحب توسط  شرکت‌های آمریکایی، آینده تیک‌تاک در تاریک نبود، اما به دلیل تغییر در دولت ایالات متحده، برنامه‌های فروش اجباری تیک‌تاک با روی کار آمدن رئیس جمهور بایدن، هرچند موقت، به تعویق افتاد.

این گزارش در پایان اشاره می‌کند که با افزایش تعداد کاربران تیک‌تاک، نگرانی‌ها در مورد اقدامات امنیتی داده‌ها نیز افزایش یافته است و افشای نقض‌های داخلی و انتقال داده‌های اولیه سیستم به سرورهای آمریکایی نتوانسته است ترس از دسترسی دولت چین به داده‌های کاربران آمریکایی را برطرف کند. 

دیگر خبرها

  • جزئیات هوش مصنوعی آیفون لو رفت!
  • چرا جنیفر انیستون در تیک تاک حساب کاربری ندارد؟
  • معمای وام ازدواج ۱۴۰۳ چگونه حل می‌شود؟
  • ایموجی صوتی؛ عجیب‌ترین قابلیت گوگل که به تماس‌های صوتی اضافه شد
  • 3 کارخانه تولید سیم مفتول بزرگ ایران (به همراه راهنمای استعلام قیمت)
  • اظهار نظر یک نماینده؛ سهمیه بنزین در کارت ملی شارژ می‌شود؟
  • اکثر آمریکایی‌ها تیک‌تاک را ابزار نفوذ چین می‌دانند
  • چگونه تیک‌تاک از یک اپلیکیشن محبوب به تهدیدی برای آمریکا تبدیل شد؟
  • درخواست تسهیلات طرح پذیرنده ملی هم آنلاین شد
  • هدیه زاکانی به معلمان تهرانی: خدمات رایگان فرهنگی و ورزشی را از طریق اپلیکیشن شهرزاد دریافت کنید