Web Analytics Made Easy - Statcounter

با الزام بانک مرکزی به استفاده از رمز پویا تا قبل از 1 دی، بانک ملی ایران روش های متنوعی برای فعالسازی رمز دوم یکبار مصرف ارایه کرده است. بر همین اساس ساعت کاری تمامی شعب بانک ملی ایران به منظور ارایه خدمات مشاوره و راه اندازی رمز دوم یکبار مصرف مشتریان و کاهش مشکلات آنها بعد از زمان الزام شده، افزایش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رمز دوم یکبار مصرف چیست؟

رمز دوم یکبار مصرف (One Time Password یا به اختصار OTP) که با نام رمز پویا نیز شناخته می‌شود، یک کد هفت رقمی است که پس از هر بار تولید تنها تا ۶۰ ثانیه اعتبار دارد و فقط برای انجام یک تراکنش نیز می‌توان از آن استفاده کرد.

استفاده از رمز دوم پویا احتمال سرقت اینترنتی از حساب‌های بانکی، به خصوص در حملات فیشینگ را تا حد قابل توجهی کاهش خواهد داد، زیرا سارقین حتی در صورت به دست آوردن اطلاعات کارت بانکی، باید به سیم‌کارت صاحب حساب هم دسترسی داشته باشند.

 

رمز پویا از ۱ دی ماه اجباری میشود

بنا به اعلام بانک مرکزی استفاده از این رمز از تاریخ ۱ دی ماه ۱۳۹۸ به منظور افزایش امنیت کاربران برای انجام تمام تراکنش‌های خرید و یا انتقال وجه اینترنتی اجباری خواهد بود. همچنین کلیه رمزهای دوم ثابت نیز از تاریخ ۱۵ دی ماه غیرقابل استفاده خواهند بود.

راهکارهای متنوع بانک ملی ایران برای راه اندازی رمز دوم یکبار مصرف

بانک ملی ایران روش های متنوعی را برای فعالسازی رمز دوم یکبار مصرف ارایه کرده است. بر همین اساس ساعت کاری تمامی شعب بانک ملی ایران به منظور ارایه خدمات مشاوره و راه اندازی رمز دوم یکبار مصرف مشتریان و کاهش مشکلات آنها بعد از زمان الزام شده، افزایش یافت.

بر اساس این گزارش تا تاریخ ۱ دی ماه ۱۳۹۸ تمامی شعب بانک ملی ایران تا ساعت 17 صرفا برای فعالسازی اپلیکیشن 60 دایر هستند، همچنین بانک ملی ایران با فعال کردن 140 پایگاه شبانه روزی همه روزه از ساعت 8 تا 20 آماده پاسخگوی مراجعه‌ی مشتریان در این زمینه هستند. علاوه بر این بالغ بر 8000 کیوسک و خودپرداز در سراسر کشور آماده ارائه‌ی خدمات فعال سازی رمز پویا است. کارشناسان این بانک تا پایان وقت اداری پاسخگوی تماس و درخواست های مشتریان هستند. مشتریان این بانک راه ساده تری هم برای فعالسازی رمز دوم یکبار مصرف دارند و می توانند با مراجعه به سامانه بام  به صورت غیر حضوری به راحتی رمز پویا را برای حساب هایشان فعال کنند.

 

فعال کردن غیرحضوری رمز پویا با اپلیکیشن 60

اپلیکیشن 60 بانک ملی ایران، ابزاری برای تولید رمز یکبار مصرف در بستر گوشی تلفن همراه است که فعال سازی آن از روش های متفاوتی بصورت کاملا غیرحضوری امکان پذیر است.

مشتریان می توانند برای فعال سازی برنامه ی رمز یکبار مصرف از طریق دانلود آن از سایت رسمی بانک به آدرس bmi.ir و یا کافه بازار و گوگل پلی برای کاربران اندروید و سیبچه برای کاربران گوشی های اپل اقدام کرده و با مراجعه به خودپرداز ، کیوسک  و کش لس های این بانک و یا از طریق سامانه‌ی بام رمزپویا را فعال نمایند.

مشتریانی هم که گوشی هوشمند نداشته و یا بدلیل پایین بودن نسخه گوشی امکان دریافت برنامه 60 را نداشته باشند به راحتی می توانند از طریق کد دستوری #60*737* اقدام به دریافت رمز یکبار مصرف نمایند.

تا کنون بیش از نیم میلیون نفر «اپلیکیشن 60» را نصب کرده اند و بانک ملی ایران همه کاربرانی که تا قبل از پایان آذر ماه این اپلیکیشن را نصب کنند، در قرعه کشی 60 جایزه ویژه جشنواره "شصتت خبردار شده"  نیز شرکت داده خواهند شد.

با توجه به الزام استفاده از رمزهای پویا و همچنین افزایش استقبال کاربران برای نصب اپلیکیشن 60 با نزدیک شدن به زمانبندی اعلام شده از سوی بانک مرکزی، توصیه می شود تا مشتریان عزیز فرآیند نصب این اپلیکیشن را برای جلوگیری از بروز مشکلات احتمالی به روزهای پایان ماه موکول نکنند و در اسرع وقت اقدام نمایند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: انتخابات مجلس یازدهم آنفلوانزا استان تهران جنوبی بودجه 99 بندر ماهشهر عبدالحمید ریگی جشنواره سینماحقیقت لیلا واثقی پایتخت 6 امیرحسین فتحی راه اندازی رمز دوم رمز دوم یکبار مصرف بانک ملی ایران انتخابات مجلس یازدهم آنفلوانزا استان تهران جنوبی بودجه 99 بندر ماهشهر عبدالحمید ریگی جشنواره سینماحقیقت لیلا واثقی پایتخت 6 امیرحسین فتحی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۶۲۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین مدرسه فریلنسری ایران راه اندازی می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علم و فرهنگ، دکتر سهیل دادخواه سرپرست بنیاد توسعه کسب‌وکار دانشگاه علم و فرهنگ، گفت: مدرسه فریلنسری دانشگاه علم و فرهنگ با شعار «تجربه دنیایی متفاوت با توسعه اکوسیستم فریلنسری ایران» در راستای گسترش اشتغال جوانان در عصر دیجیتال با رویکرد آینده مشاغل، به دنبال ترویج فرهنگ فریلنسری، توانمندسازی فریلنسرها و توسعه اکوسیستم فریلنسری کشور است.

دادخواه افزود: این اقدام به دنبال توجه ویژه به نیازها و آینده کارآفرینی در کشور شکل‌گرفته است، تا امکانات آموزشی و پشتیبانی برای افرادی که به دنبال راهکارهای نوآورانه و خلاقانه در حوزه فریلنسری هستند، فراهم شود.

سرپرست بنیاد توسعه کسب‌وکار دانشگاه علم و فرهنگ درباره خدمات قابل‌ارائه این مدرسه به پلتفرم‌ها، فریلنسرها، مدرسین و کارفرمایان، گفت: خدمات به پلتفرم‌ها در قالب هدایت کارفرمایان به سمت پلتفرم‌ها، توسعه و ترویج فرهنگ فریلنسری، ترغیب کارفرمایان به واگذاری خدمات به فریلنسرها، ترغیب افراد به فریلنسرشدن، هدایت فریلنسرها به پلتفرم‌ها است. همچنین خدمات به فریلنسرها نیز شامل تعیین صلاحیت حرفه‌ای، کمک به دیده شده فریلنسرهای متخصص و توانمند و ارتقای مهارت‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری فریلنسرها است.

وی افزود: از خدمات قابل‌ارائه به مدرسین نیز می‌توان به محورهایی چون کمک به دیده شده افراد توانمند، ارتقا سطح مهارت‌های نرم و سخت آنها، تعیین صلاحیت حرفه‌ای مربیان، فضای کار اشتراکی، استودیو تولید محتوا، تأمین زیرساخت‌های کلاس حضوری و غیرحضوری اشاره کرد.

دادخواه همچنین به خدمات ارائه شده به کارفرمایان اشاره کرد و گفت: آشنایی با فریلنسرها و نحوه کارکردن با آنها، دسترسی به متخصصین در حوزه‌های مختلف، امکان تبادل نظر و گفتگو در حوزه‌های مختلف نیز خدماتی است که به کارفرمایان ارائه می‌شود.

ایجاد اولین شبکه اجتماعی فریلنسری ایران

سرپرست بنیاد توسعه کسب‌وکار خاطرنشان کرد: از دیگر ظرفیت‌های این مجموعه ایجاد اولین شبکه اجتماعی فریلنسری ایران است که همه افراد فعال در زیست‌بوم فریلنسری کشور می‌توانند در این بستر حضور فعال داشته باشند.

وی همچنین گفت: اولین رویداد تخصصی فریلنسری در کشور توسط دانشگاه علم و فرهنگ و با حمایت ستاد توسعه اقتصاد دیجیتال معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دیجیتال ریاست‌جمهوری ۸ خردادماه ۱۴۰۳ برگزار و جزئیات آن به‌زودی اعلام می‌شود.

گفتنی است، این اقدام می‌تواند گامی به‌سوی افزایش مهارت‌ها و فرصت‌های شغلی در حوزه‌های جدید و رشد اقتصاد دیجیتالی کشور باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت https://freelancingschool.ir/ مراجعه کنید.

کد خبر 6095139

دیگر خبرها

  • خبر‌هایی از تجلیل دانش آموزان از معلمان خود
  • اجراهای متنوع گروه‌های موسیقی محیطی در خانه هنرمندان ایران
  • سیل دوبی یا تنش ایران - اسرائیل؛ کدام یک میزبانی را از ایران گرفت؟
  • مدرسه فریلنسری ایران راه اندازی می‌شود
  • اجرای بیش از ۳۰۰ برنامه متنوع و باشکوه در سطح استان
  • نخستین مدرسه فریلنسری ایران راه‌اندازی می‌شود
  • نخستین مدرسه فریلنسری ایران راه اندازی می‌شود
  • لیگ‌برتر فوتسال ایران در حال پوست‌اندازی است
  • افزایش ۲۱درصدی تولید نفت ایران در خلیج فارس
  • اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران افتتاح شد